Fricassée d'escargots en persillade.

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, fricassée d'escargots en persillade. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Fricassée d'escargots en persillade is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Fricassée d'escargots en persillade is something which I've loved my whole life.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook fricassée d'escargots en persillade using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Fricassée d'escargots en persillade:
- {Make ready of boite d'escargots.
- {Prepare of pommes de terre à chair ferme.
- {Make ready of champignons de Paris.
- {Get of Persil.
- {Get of d'ail.
- {Prepare of cuil à soupe d'huile d'olive.
- {Take of beurre.
- {Take of pincée de gingembre.
- {Take of Sel et poivre.
Steps to make Fricassée d'escargots en persillade:
- Rincez les escargots, égouttez-les et épongez-les. Hachez le persil, pelez, dégermez et hachez l'ail. Puis nettoyer les champignons..
- Pelez et coupez en rondelles les pommes de terre, faites-les revenir 15 minutes à feu vif dans une sauteuse avec l'huile d'olive et le beurre, mélangez souvent puis réservez..
- Fait revenir ensuite les escargots 2 minutes sur feu modéré avec le gingembre, le hachis d'ail et de persil. Salez poivrez et ajoutez les champignons, laissez cuire jusqu'à évaporation complète du liquide en remuant souvent..
- Remettre ensuite les pommes de terre dans la sauteuse et laisser cuire à nouveau 5 minutes avant de servir chaud. Bon appétit !!!.
So that is going to wrap it up for this special food fricassée d'escargots en persillade recipe. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!